Manuál someliéra :

Vaccarini, Giuseppe

Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Jak rozumět vínu Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] - 1. vyd. - Praha : Sun, 2008 - 287 s. : barev. fot. ; 20 cm

Terminologický slovník Název originálu: Manuale del Sommelier

Obsahuje bibliografii

Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra.

978-80-7371-232-7 499.00 Kč

vína odrůdy nápoje someliéři vinice degustace vinotéky vinné sklepy vinařství

66

Powered by Koha