MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01897nam a2200397 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
16383 |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20180812022140.0 |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
150531s2015 xr ||||||||||||||czecze d |
015 ## - Číslo národní bibliografie |
Číslo ČNB |
cnb002650100 |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-80-247-5214-3 |
-- |
(brož.) |
035 ## - |
-- |
(OCoLC)904579646 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
SOG501 |
Jazyk katalogizace |
čeština |
041 1# - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
Kód jazyka originálu |
angličtina |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
613.2 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
66.098:577.15 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
663/664.098 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
615.8 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.55 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(0.062) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(083.12) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Katz, Sandor Ellix, |
Datumy související se jménem |
1962- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0192312 |
Kód role |
aut |
(RLIN) |
28797 |
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti |
Název |
Síla přírodní fermentace : |
Další údaje o názvu |
jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
1. vyd. |
260 ## - Nakladatelské údaje |
Místo vydání |
Praha : |
Jméno nakladatele |
Grada, |
datum vydání |
2015 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
255 s. : |
Další fyzické údaje |
il. ; |
Rozměry |
21 cm |
504 ## - Poznámka o bibliografii |
Text poznámky o bibliografii,atd |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
hygiena výživy |
Číslo autoritního záznamu |
ph120989 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
28798 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
fermentace |
Číslo autoritního záznamu |
ph135618 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
28799 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
fermentované potraviny |
Číslo autoritního záznamu |
ph861144 |
Všeobecné zpřesnění |
terapeutické účinky |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
28800 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
jídla |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
18256 |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
fermentace |
-- |
potraviny |
-- |
jídla |
-- |
recepty |
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce |
Název |
Wild fermentation |
-- |
Česky |
901 ## - |
-- |
9788024752143 |
-- |
1. vyd. |
-- |
20150217 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
SOG501 - Městská knihovna Loket |