Síla přírodní fermentace : (Record no. 16383)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01897nam a2200397 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 16383
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20180812022140.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 150531s2015 xr ||||||||||||||czecze d
015 ## - Číslo národní bibliografie
Číslo ČNB cnb002650100
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-247-5214-3
-- (brož.)
035 ## -
-- (OCoLC)904579646
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace SOG501
Jazyk katalogizace čeština
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613.2
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 66.098:577.15
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 663/664.098
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 615.8
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.55
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (0.062)
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Katz, Sandor Ellix,
Datumy související se jménem 1962-
Číslo autoritního záznamu xx0192312
Kód role aut
(RLIN) 28797
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti
Název Síla přírodní fermentace :
Další údaje o názvu jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /
Údaj o odpovědností, atd. Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání 1. vyd.
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Jméno nakladatele Grada,
datum vydání 2015
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 255 s. :
Další fyzické údaje il. ;
Rozměry 21 cm
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma hygiena výživy
Číslo autoritního záznamu ph120989
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 28798
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma fermentace
Číslo autoritního záznamu ph135618
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 28799
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma fermentované potraviny
Číslo autoritního záznamu ph861144
Všeobecné zpřesnění terapeutické účinky
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 28800
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma jídla
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 18256
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín fermentace
-- potraviny
-- jídla
-- recepty
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce
Název Wild fermentation
-- Česky
901 ## -
-- 9788024752143
-- 1. vyd.
-- 20150217
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky SOG501 - Městská knihovna Loket
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Přírůstkové číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Kontrolní číslo regálu Lokace Total Renewals Total Holds Naposledy spatřeno Date checked out Kód sbírky Cena platná od Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení
  421740034378 Dewey Decimal Classification     237.60 26570 31.05.2015 Oddělení pro dospělé 641/642 297.00 Kosmas 127 Oddělení pro dospělé 3   04.05.2024 12.03.2024 naučná pro dospělé 12.08.2018 Knihy Naučná literatura

Powered by Koha