Normal view MARC view

Entry Věcná autorita - téma

Number of records used in: 1

001 - Kontrolní číslo

  • kontrolní pole: 23611

003 - Identifikátor kontrolního čísla

  • kontrolní pole: CZ-PrNK

005 - Datum posledního zpracování

  • kontrolní pole: 20180811232456.0

008 - Údaje pevné délky

  • kontrolní pole pevné délky: 000804|n|anznnbabn n a|a

040 ## - Zdroj katalogizace

  • Agentura původní katalogizace: ABA001
  • Jazyk katalogizace: cze
  • Agentura upravující záznam: ABA001

072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt

  • Předmětová kategorie: 612
  • Předmětová kategorie subdivision: Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
  • Kód zdroje: Konspekt

072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt

  • Předmětová kategorie: 613
  • Předmětová kategorie subdivision: Hygiena. Lidské zdraví
  • Kód zdroje: Konspekt

072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt

  • Předmětová kategorie: 664
  • Předmětová kategorie subdivision: Potravinářský průmysl
  • Kód zdroje: Konspekt

080 ## - MDT

  • Klasifikační znak MDT: 612.392/.398
  • : fyziologie člověka
  • : human physiology
  • Identifikátor edice: MRF_2003

080 ## - MDT

  • Klasifikační znak MDT: 613.26/.29
  • : dietetika
  • : diethetics
  • Identifikátor edice: MRF_2003

080 ## - MDT

  • Klasifikační znak MDT: 663/664
  • : výroba
  • : production
  • Identifikátor edice: MRF_2003

150 ## - Hlavní záhlaví - předmětové heslo

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potraviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: balení potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: bioprodukty

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: fyzikální vlastnosti potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: hygiena potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: jedlé plané rostliny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchařské suroviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: nutriční hodnota potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: obchod s potravinami

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinové alergeny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinové zdroje

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářská chemie

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářská mikrobiologie

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářské suroviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářský průmysl

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: prodejny potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: spotřeba potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: toxikologie potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: výroba potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: biopotraviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: geneticky modifikované potraviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kontrola potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: konzervované potraviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kvalita potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: nutraceutika

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potraviny rostlinného původu

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potraviny živočišného původu

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: těstoviny

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: g
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: poživatiny

750 07 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY - TOPICAL TERM

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: food
  • Zdroj záhlaví: eczenas

Powered by Koha