Entry Věcná autorita - téma
001 - Kontrolní číslo
- kontrolní pole: 23611
003 - Identifikátor kontrolního čísla
- kontrolní pole: CZ-PrNK
005 - Datum posledního zpracování
- kontrolní pole: 20180811232456.0
008 - Údaje pevné délky
- kontrolní pole pevné délky: 000804|n|anznnbabn n a|a
040 ## - Zdroj katalogizace
- Agentura původní katalogizace: ABA001
- Jazyk katalogizace: cze
- Agentura upravující záznam: ABA001
072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt
- Předmětová kategorie: 612
- Předmětová kategorie subdivision: Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
- Kód zdroje: Konspekt
072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt
- Předmětová kategorie: 613
- Předmětová kategorie subdivision: Hygiena. Lidské zdraví
- Kód zdroje: Konspekt
072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt
- Předmětová kategorie: 664
- Předmětová kategorie subdivision: Potravinářský průmysl
- Kód zdroje: Konspekt
080 ## - MDT
- Klasifikační znak MDT: 612.392/.398
- : fyziologie člověka
- : human physiology
- Identifikátor edice: MRF_2003
080 ## - MDT
- Klasifikační znak MDT: 613.26/.29
- : dietetika
- : diethetics
- Identifikátor edice: MRF_2003
080 ## - MDT
- Klasifikační znak MDT: 663/664
- : výroba
- : production
- Identifikátor edice: MRF_2003
150 ## - Hlavní záhlaví - předmětové heslo
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potraviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: balení potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: bioprodukty
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: fyzikální vlastnosti potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: hygiena potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: jedlé plané rostliny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchařské suroviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: nutriční hodnota potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: obchod s potravinami
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinové alergeny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinové zdroje
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářská chemie
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářská mikrobiologie
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářské suroviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potravinářský průmysl
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: prodejny potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: spotřeba potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: toxikologie potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: výroba potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: biopotraviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: geneticky modifikované potraviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kontrola potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: konzervované potraviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kvalita potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: nutraceutika
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potraviny rostlinného původu
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: potraviny živočišného původu
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: těstoviny
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: g
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: poživatiny
750 07 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY - TOPICAL TERM
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: food
- Zdroj záhlaví: eczenas