Entry Věcná autorita - téma
001 - Kontrolní číslo
- kontrolní pole: 24694
003 - Identifikátor kontrolního čísla
- kontrolní pole: CZ-PrNK
005 - Datum posledního zpracování
- kontrolní pole: 20180811232504.0
008 - Údaje pevné délky
- kontrolní pole pevné délky: 000804|n|anznnbabn n a|a
040 ## - Zdroj katalogizace
- Agentura původní katalogizace: ABA001
- Jazyk katalogizace: cze
- Agentura upravující záznam: ABA001
072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt
- Předmětová kategorie: 641
- Předmětová kategorie subdivision: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
- Kód zdroje: Konspekt
080 ## - MDT
- Klasifikační znak MDT: 641/642
- Identifikátor edice: MRF_2003
150 ## - Hlavní záhlaví - předmětové heslo
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchařství
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: gastronomie
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: jídla
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchaři
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchařské knihy
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: dranžírování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: flambování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: fritování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: grilování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: mixování potravin
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: molekulární gastronomie
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: pečení
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: příprava jídel
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: příprava nápojů
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: uzení
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: vaření
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: zdobení pečiva
750 07 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY - TOPICAL TERM
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: cookery
- Zdroj záhlaví: eczenas