Normal view MARC view

Entry Věcná autorita - téma

Number of records used in: 0

001 - Kontrolní číslo

  • kontrolní pole: 24694

003 - Identifikátor kontrolního čísla

  • kontrolní pole: CZ-PrNK

005 - Datum posledního zpracování

  • kontrolní pole: 20180811232504.0

008 - Údaje pevné délky

  • kontrolní pole pevné délky: 000804|n|anznnbabn n a|a

040 ## - Zdroj katalogizace

  • Agentura původní katalogizace: ABA001
  • Jazyk katalogizace: cze
  • Agentura upravující záznam: ABA001

072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt

  • Předmětová kategorie: 641
  • Předmětová kategorie subdivision: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
  • Kód zdroje: Konspekt

080 ## - MDT

  • Klasifikační znak MDT: 641/642
  • Identifikátor edice: MRF_2003

150 ## - Hlavní záhlaví - předmětové heslo

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchařství

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: gastronomie

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: jídla

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchaři

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: kuchařské knihy

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: dranžírování

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: flambování

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: fritování

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: grilování

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: mixování potravin

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: molekulární gastronomie

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: pečení

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: příprava jídel

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: příprava nápojů

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: uzení

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: vaření

550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma

  • Řídící podpole: h
  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: zdobení pečiva

750 07 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY - TOPICAL TERM

  • Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: cookery
  • Zdroj záhlaví: eczenas

Powered by Koha