Entry Věcná autorita - téma
001 - Kontrolní číslo
- kontrolní pole: 32688
003 - Identifikátor kontrolního čísla
- kontrolní pole: CZ PrNK
005 - Datum posledního zpracování
- kontrolní pole: 20180811232601.0
008 - Údaje pevné délky
- kontrolní pole pevné délky: 030514|n|anznnbabn n a|a
040 ## - Zdroj katalogizace
- Agentura původní katalogizace: ABA001
- Jazyk katalogizace: cze
- Agentura upravující záznam: ABA001
- Použitá pravidla popisu: AACR2
044 ## -
- : abn
072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt
- Předmětová kategorie: 613
- Předmětová kategorie subdivision: Hygiena. Lidské zdraví
- Kód zdroje: Konspekt
072 #7 - Kód předmětové kategorie – Konspekt
- Předmětová kategorie: 64
- Předmětová kategorie subdivision: Domácí hospodářství
- Kód zdroje: Konspekt
080 ## - MDT
- Klasifikační znak MDT: 613.2
- : hygiena
- : hygiene
- Identifikátor edice: MRF_2003
080 ## - MDT
- Klasifikační znak MDT: 640
- : domácí hospodářství
- : home economics
- Identifikátor edice: MRF_2003
150 ## - Hlavní záhlaví - předmětové heslo
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: stravování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: hygiena výživy
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: jídlo
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: cateringové služby
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: domácí stravování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: makrobiotika
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: nouzové stravování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: společné stravování
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: stravovací zvyky
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: h
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: vegetariánství
550 ## - Směrování odkazu "viz též" - věcné téma
- Řídící podpole: g
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: gastronomie
750 07 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY - TOPICAL TERM
- Předmětové heslo nebo geografické jméno jako vstupní prvek: catering
- Zdroj záhlaví: eczenas
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20030515
- Podpis katalogizátora: napo
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20040907
- Podpis katalogizátora: napo
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wk20041206
- Podpis katalogizátora: mapl
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20090528
- Podpis katalogizátora: mapl
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20110415
- Podpis katalogizátora: miry
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20131007
- Podpis katalogizátora: miry
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20140226
- Podpis katalogizátora: napo
906 ## - Údaje o zpracování
- Stavový kód a datum: wu20161124
- Podpis katalogizátora: miry
998 ## -
- : 000182426