000 01519nam a2200289 4500
001 12295
005 20180812021924.0
008 081210s2008 xr |||||||||u||||czecze d
020 _a978-80-7371-232-7
_q(váz.) :
_c499.00 Kč
040 _aSOG501
_bcze
041 1 _acze
_hita
080 _a66
_2h
100 1 _aVaccarini, Giuseppe
_7mzk2008472994
_4aut
_916861
245 1 0 _aManuál someliéra :
_bjak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep /
_cGiuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková]
246 1 4 _aJak rozumět vínu
250 _a1. vyd.
260 _aPraha :
_bSun,
_c2008
300 _a287 s. :
_bbarev. fot. ;
_c20 cm
500 _aTerminologický slovník
500 _aNázev originálu: Manuale del Sommelier
504 _aObsahuje bibliografii
520 _aKniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra.
653 0 _avína
_aodrůdy
_anápoje
_asomeliéři
_avinice
_adegustace
_avinotéky
_avinné
_asklepy
_avinařství
700 1 _aWorkman-Víšková, Romana
_4trl
_916862
765 0 _tManuale del Sommelier
910 _aSOG501
999 _d12295