000 | 01519nam a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 12295 | ||
005 | 20180812021924.0 | ||
008 | 081210s2008 xr |||||||||u||||czecze d | ||
020 |
_a978-80-7371-232-7 _q(váz.) : _c499.00 Kč |
||
040 |
_aSOG501 _bcze |
||
041 | 1 |
_acze _hita |
|
080 |
_a66 _2h |
||
100 | 1 |
_aVaccarini, Giuseppe _7mzk2008472994 _4aut _916861 |
|
245 | 1 | 0 |
_aManuál someliéra : _bjak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / _cGiuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] |
246 | 1 | 4 | _aJak rozumět vínu |
250 | _a1. vyd. | ||
260 |
_aPraha : _bSun, _c2008 |
||
300 |
_a287 s. : _bbarev. fot. ; _c20 cm |
||
500 | _aTerminologický slovník | ||
500 | _aNázev originálu: Manuale del Sommelier | ||
504 | _aObsahuje bibliografii | ||
520 | _aKniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra. | ||
653 | 0 |
_avína _aodrůdy _anápoje _asomeliéři _avinice _adegustace _avinotéky _avinné _asklepy _avinařství |
|
700 | 1 |
_aWorkman-Víšková, Romana _4trl _916862 |
|
765 | 0 | _tManuale del Sommelier | |
910 | _aSOG501 | ||
999 | _d12295 |