000 01399nam a2200241 4500
001 15330
005 20180812022056.0
008 130908s2013 xr ||||||||||||||czecze d
015 _acnb002464810
020 _a978-80-7345-335-0
_q(brož.) :
_c49.00 Kč
035 _a(OCoLC)852383458
040 _aSOG501
_bcze
080 _a61
_2h
100 1 _aFuchs, Martin,
_d1958-
_7mzk2005318213
_4aut
_923876
245 1 0 _aPotravinové alergie /
_cMartin Fuchs
260 _aPraha :
_bMaxdorf,
_cc2013
300 _a43 s. :
_bil. (některé barev.) ;
_c21 cm
490 1 _aČIPA
520 _aPotravinovou alergií trpí kolem 4 % populace. Jde ale pouze o přepočítanou hodnotu, výskyt je totiž rozdílný pro různé věkové kategorie. Zatímco v dospělosti se setkáme s pravou potravinovou alergií celosvětově kolem 3 %, děti bývají potravinovou alergií postiženy častěji, v prvních třech letech života dokonce až v 8 % případů. Potravinových alergií, a nejen jich, přibývá, odpovědnost přebírá jednak geneticky porouchaná imunita, jednak změněný způsob života. K účinnějšímu pochopení jednotlivých typů potravinových alergií, jejich projevů a způsobech léčby jak pacientem, tak jeho blízkými má přispět právě tato publikace
653 0 _apotraviny
_aalergie
_abiopotraviny
_aprevence
901 _b9788073453350
_f[1. vyd.]
_o20130610
910 _aSOG501
999 _d15330