000 | 01897nam a2200397 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 16383 | ||
005 | 20180812022140.0 | ||
008 | 150531s2015 xr ||||||||||||||czecze d | ||
015 | _acnb002650100 | ||
020 |
_a978-80-247-5214-3 _q(brož.) |
||
035 | _a(OCoLC)904579646 | ||
040 |
_aSOG501 _bcze |
||
041 | 1 |
_acze _heng |
|
080 |
_a613.2 _2MRF |
||
080 |
_a66.098:577.15 _2MRF |
||
080 |
_a663/664.098 _2MRF |
||
080 |
_a615.8 _2MRF |
||
080 |
_a641.55 _2MRF |
||
080 |
_a(0.062) _2MRF |
||
080 |
_a(083.12) _2MRF |
||
100 | 1 |
_aKatz, Sandor Ellix, _d1962- _7xx0192312 _4aut _928797 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSíla přírodní fermentace : _bjedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / _cSandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] |
250 | _a1. vyd. | ||
260 |
_aPraha : _bGrada, _c2015 |
||
300 |
_a255 s. : _bil. ; _c21 cm |
||
504 | _aObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
520 | 2 | _aAutor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. | |
650 | 0 | 7 |
_ahygiena výživy _7ph120989 _2czenas _928798 |
650 | 0 | 7 |
_afermentace _7ph135618 _2czenas _928799 |
650 | 0 | 7 |
_afermentované potraviny _7ph861144 _xterapeutické účinky _2czenas _928800 |
650 | 0 | 7 |
_ajídla _2czenas _918256 |
653 |
_afermentace _apotraviny _ajídla _arecepty |
||
765 | 0 |
_tWild fermentation _9Česky |
|
901 |
_b9788024752143 _f1. vyd. _o20150217 |
||
910 | _aSOG501 | ||
999 | _d16383 |