Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková]

By: Vaccarini, Giuseppe [aut]Contributor(s): Workman-Víšková, Romana [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: italština Publication details: Praha : Sun, 2008 Edition: 1. vydDescription: 287 s. : barev. fot. ; 20 cmISBN: 978-80-7371-232-7Other title: Jak rozumět vínu [Cover title]Subject(s): vína odrůdy nápoje someliéři vinice degustace vinotéky vinné sklepy vinařstvíSummary: Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 421740022197

Terminologický slovník

Název originálu: Manuale del Sommelier

Obsahuje bibliografii

Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha