Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Oddělení pro dospělé Naučná literatura | naučná pro dospělé | 641/642 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 421740034378 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Shelving location: Naučná literatura, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
64 Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii : | 64 Kosmetika hrou / | 64 Milujeme domov | 641/642 Síla přírodní fermentace : | 641/642 Zeleninová kuchařka : | 641/642 Polévky ze Svatojánu / | 641/642 Zkuste to doma sami - kuchyně : |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
There are no comments on this title.